Lyžařská sezona se vydařila

13.05.2013 11:46


Provozovatelé lyžařského svahu ve Zlíně za sebou mají úspěšnou sezonu. Dostatek sněhu a příznivé teploty umožnily provoz areálu J. Šperky od poloviny prosince do prvního týdne v dubnu. „Se sezonou 2012 – 2013 jsme byli hodně spokojeni. Velkým úspěchem byl hlavně provoz lyžařské školy, kterou absolvovaly nejen děti, ale také dospělí, kteří se rozhodli vyzkoušet si lyžování. Velký zájem měly také skupiny předškolní a školní mládeže“, řekl provozovatel a ředitel areálu Michal Cepek. 

Největší a velmi dobře hodnocenou akcí byl Silvestr na svahu, na který přišlo přes 7 tisíc lidí a společně oslavili příchod nového roku velkým ohňostrojem za účasti primátora města Zlína MUDr. Miroslava Adámka. Lyžařský svah byl hojně využíván také pro soukromé a firemní akce nebo třeba také večerní lyžování uzavřených skupin.

Velký zájem byl ze strany veřejnosti o všechny akce, které se na svahu konaly. Ať už to byly Závody o pohár primátora města Zlína, dětské lyžařské závody, karneval na lyžích nebo závody na bobech King of Zibob.

„Děkujeme všem našim příznivcům a návštěvníkům za to, že přišli a že podporují naše snažení o budování ještě lepšího celoročního sportoviště. Na všechny se moc těšíme v příští sezoně“, dodal Michal Cepek. Poděkování patří také všem sponzorům, kteří přispěli dárky na dětské akce a pomohli tím udělat radost všem dětem, které se zúčastnily závodů, karnevalu a dalších akcí pro ně pořádaných.